söndag 13 december 2009

Inlägget om inlägget

Hade tänkt att skriva något fint om hur viktigt det är att köpa julklappar åt varandra och att man inte alls bara ska köpa ett värdekort på en get. Men nu blev dert inte så. Istället låste jag mig ute inatt, vilket resulterade i at jag fick leka hemlös uinder ett par timmar i svenska vinter i komination med att vara rejält berusad + att inte ha sovit så mycket. Kan tipsa om att jag skulle önska miog själv något roligare än det här...
Men jag fick en och anna ögonöppnare. Träffade lite folk som lever på gatan och som själ för att överleva. Som gav mig tips vart man ska stjäla i fall att....
 
Kände mig tacksam. För mycket.
För att de faktiskt tipsade mig om vart man stjäl bäst.
För at att jag har ett schystt liv.
Bra levnadsstandard
Bra v'änner.
Bra jobb.
Enm bostad
Fin säng
En dusch
Inte !E6 som standardbrowser
 
Fan vilket fint liv jag har när jag inte är utlåst. Helt super.  

Posted via email from jnystromdesign's posterous