måndag 18 januari 2010

Rapport från skrivbordet. Vuxenpoäng och sånt.

I helgen har jag varit både bra människa och duktig människa. Lärde mig några grundkommandon i command line, lärde mig grunden i ett CSS-ramverk, hälsade på min morfar, storhandlade, städade (noggrant!) och... konterade. Nästan. Började rensa upp i den otäcka högen, med viktiga papper.
Om man har en pärm som heter "viktiga papper", så är det på väg utförs. Känns som att man aspirerar man som deltagare till Lyxfällan eller dylikt.

Jag sorterade hur som helst in allt i nya mappar med lite mer vettiga etiketter, typ: "Referenser: Skattebeslut", "Garanti-kvitton", "Referenser: Betalade räkningar".

Idag
Dagens kundmöte inställt pga av vab:ning. Inte från mitt håll eftersom mitt och Jen's hem är (efter vad jag vet) helt knådd-fritt. Så idag betar jag av de andra surdegarna som ligger och jäser i min RTM.

Känns bra. Börjar för fasen bli vuxen. För att förstärka det (så att alla utanför mitt huvud ska fatta att jag har blivit vuxen) har jag börjat odla skägg. Helskägg.
Det är sjukt mycket fördelar med helskägg.
  1. Det är typ varmt när man är ute och går i kylan.
  2. Man kan sköta det lite halvhjärtat och det ser ändå ut som man bryr sig om sitt utseende. Att man har en idé om hur man vill se ut. :)
  3. Man kan dra fingrarna över det när man tänker. Som en vis gubbe liksom.
För att toppa allt: Jag har gått med i hyresgästföreningen. Känns sjukt coolt. Wow, liksom.

Inga kommentarer: