tisdag 2 februari 2010

Att leva med morgonpasset

Min flickvän älskar radio på morgonen. Jag gillar radio på morgonen. P2, typ. Sofistikerat och lite finstämt sådär, så att man låta sinnet vakna ihop med kroppen.
Flickvännen gillar morgonpasset. Jag kan tycka det är ok, men typ efter att jag fått i mig mitt kaffe.

Nu vaknar jag upp varje morgon med min flickväns tre efterblivna dampvänner som skriker och tjoar (ja, jag väljer gubbuttryck medvetet här). Det är som att ha ett par släktingar på besök hemma som man inte riktigt kan be att dra åt helvete. F-A-N vad jobbiga de kan vara.

- Kodjokodjokodja!!!! Gör King Julian!
- HALLO! YEEEEES! BLAaaaargh!
- Dä ä Martina hä. Frå värmlan! Killar ska änte bråke å ha sä.

Jag uthärdar. Jag uthärdar och låter en pulsåder växa fram vid tinningen.

Posted via email from jnystromdesign's posterous

Inga kommentarer: