tisdag 9 februari 2010

Ska försöka bli lite mer bloggisk

Ujujuj, vilka enormt tråkiga poster det har blivit senaste tiden. Mest tröttsamma bilder, videos och länkar, men det är typ baksidan med allt twittrande och facebookande. Man skickar sånt som inte tar så lång tid.
Kanske iphonen spelar in också. Det blir liksom aldrig några riktiga poster för mig så fort en touchscreen är inblandad.

Hoppas hur som helst att det ska bli lite roligare inlägg här framöver.

Idag är det chillning på #Blustret som gäller. Vi (jag, Adam, Felipe och Jennifer) sitter i våra olika små bubblor och pysslar. Jag sitter och gör en massa admin åt Sweet Sunday Web Crunch vilket innebär att maila en väldig massa. Maila, maila och åter maila.

På något sjukt sätt blev jag innehållsfarbror i det projektet, trots att det är just content jag vill slippa sitta med. Så nu sitter jag och bokar gäster och lägger planering. Det är kul, fast lite off det jag annars håller på med.

Well, well. Nu i eftermiddag ska jag ta och gräva ner mig lite djupare i PHP och försöka få koll på RegEx och Sessions. Kände att det var dags att få lite djupare koll nu efter att jag hittade en cool lista på nya funktioner i HTML5 där sessions var en av funktionerna.

Kanske dessutom hinner med en bloggpost på företagsbloggen dessutom. *hoppas*

Inga kommentarer: