söndag 21 mars 2010

Rapport från livet: Dag 10 916 (mulet)

Det är mulet ute och jag kan inte säga annat än att jag gillar läget. För det är inte så mycket att göra.

Jag längtar till min första riktiga lön på länge. Har en rejäl lista på saker jag vill göra. Delar en liten del av den:
  1. Klippa mig - Jobb har jag redan, men vill jag behålla det så kan jag i varje fall sätta anständighetsribban lite högre än att gnugga in lite vax och hoppas på det bästa.

  2. Shoppa kläder - Hela, onötta kläder. Utan hål på obra ställen.
  3. Köpa nya skor - Mina känger helt enkelt gav upp nu i veckan.
  4. Ny väska - Herregud! Min röda väska har tjänat mig längre än vad som är sunt. Efter att jag har läckt några pennor och nött ner axelremmen känns det inte som att det är så mycket mer att göra än att spåra utt en värdig efterträdare.

  5. Ny adapter till Mac:en. Visst, Isighten funkar inte. M-knappen kräver emfas för att den ska funkar, men det är inte värt att batteri exploderar bara för att jag är snål. Eller att jag får en rejäl el-chock.
  6. Egen kaffekopp. Just nu snor jag Jennifers. De andra kopparna från Ittala har fel form, färg och storlek.
Spray är so far, riktigt kul. Vi har gigantiska mjukisgiraffer på kontoret, bra kaffe och ett riktigt kul gäng med utvecklare som man får stå och scruma med varje morgon.
- Match made in heaven. :)


SSWCrunch rullar på och ikväll kommer vi få Beata Wickbom i soffan, vilket känns lite halvläskigt eftersom jag räknar henne till en av de vassaste besticken i lådan (om man nu väljer att se gänget som lade grunden till den svenska webben som en låda), så jag oroar mig lite för att klavertrampa. Men jag tror att vi ha hittat ett avslappnat format som funkar nu.
- Less pretto, more fun.

Vad händer mer? Jag har hämtat mig efter diverse vänder med influenser och motgångar, så det enda jag egentligen har framför mig är att dra upp nya storslagna planer och försöka knuffa över dem från vision till realitet.

Just nu är siktet inställt på att hitta en hyreslägenhet på Nytorget som vill byta mot en 2:a på gärdet. It will happend. :)

Nu är det dags att preppa för Beata & Co.

Inga kommentarer: