fredag 30 april 2010

Åtagande

Hej Boys and Girls. Har jobbat sönder mig i ett par veckor nu. Den här veckan toppar ta mig tusan ligan. Jag har inget liv. Förut hade jag kanske inte ett bauta-rejält offline-liv, men ett ganska rikt online-liv. Nu har jag typ ett arbetsliv. När jag går under kommer jag förmodligen få ett underliv.
Men skämt åsido. Fy faaasen vad jag saknar att göra roliga saker just for the sake of fun. Vet att jag har sagt exakt samma ord tidigare, men då var det fun + jobb. Nu är det bara jobb. Bara, bara. (Ni vet när man äter alvedon som godis för att det gör jätteont i huvet, men man mååååste bara bli klar) Så är det nu.
Och jag vet att det finns en massa människor därute som älskar drupal (vilket är cms:et jag utvecklar/bygger siter i just nu).
Jag kan säga såhär till dem: Vi tycker olika.
Eller.
Eller så kan jag säga såhär: Vilket jävla cp-system som är byggt för halv-autistiska systemadminstratörer med en förkärlek till objektorienterat hokuspokus och ett tvångsmässigt beteende som gör att de skapar så mycket div:ar så att garanterat aldrig behöver höra en designers önskemål.
Men vi kan säga att vi tycker olika bara....

Har beslutat somewhat att jag ska försöka ta upp bloggandet igen. Bara för att det är en livsnerv som det fortfarande rycker i. Vill skriva. Vill rita. Vill göra fina saker och få världen att le.
- Så banal är jag efter en öl på en mulen balkong under Valborg.

Inga kommentarer: