torsdag 27 maj 2010

En video säger mer än... ord.

Jag kör mupplånga dagar nu på jobbet som avslutas på balkongen med lite sporadiskt facebookande och ett glas rosé. Livet består just nu av wireframes, min code homie Roman och Bloc Party's - I still remember som ljuder med den vackraste basgången i mina lurara varje morgon och kväll - till och från jobbet.


Bloc Party
- I still remember

I övrigt känns livet ganska mycket som AddeBoy vs Cliff-videon - Sinner. Kanske inte exakt lika bunny-kostym och wiskey-flaska, men den lite halvflummigt hysterisk-hel-ute-natt-wtf-!-hände-den-kvällen har vissa igenkänningsmoment. Om inte annat vill jag ha mer sånt. Får se om jobbets teambuildande aktiviteter kommer bidra med det imorgon. Om inte annat är jag ganska säker på att jobbets 15-årsjubileum kommer ge mig ett och annat kaninkostymomoment.


Addeboy vs Cliff (Featureing Adam Tensta och Eboi)
- Sinner

Bästa är att Fredrik har kommit hem till Sverige från Afghanistan. Ordningen är återställd; inget är säkert. Låt sommaren börja! :)

Inga kommentarer: