måndag 24 maj 2010

Människoliv

Är tillbaka på jobbet och har kickat igång en powerplayvecka som kommer gå i överljushastighet. - 1000 saker ska komma på plats och nånstans mitt i nätet av samband och frågor, sitter jag, betäckt med todo-post its.

Har haft en av de mest suveräna helgerna på länge med kompishäng, nykompishittning och en rättvis andel öl kompletterat med parkhäng. Trots att jag inte hinner med allt jag vill, hinner jag ändå med tillräckligt mycket kul saker för att känna ett sommarpirr i magen. Sommarstockholm och den aningen kalla majsolen viskar till mig:
- Grattis, 30-taggarn; Du jobbar inom det du gillar, träffar människor som inspirerar dig och har fått ihop ett sånt där människoliv som du gått och dröm om.

Lycka är att hänga. Lycka är att våga. Lycka är att släppa in lite fler människor i livet.

Lycka är dessutom att hitta grymt bra musik i Spotify och lyxa på med ett premium-medlemskap för park häng. (Särskilt nu när jag har Björns fin-fina födelsedagspresent i arsenalen.) Just nu kör jag på Fink's Sort of a revolution från KCRW Session EP:n i lurarna.
Orkar man inte kicka igång Spotify kan man ju alltid lyssna på orginalversionen:


Fink
- Sort of a revolution

Inga kommentarer: