måndag 31 maj 2010

Någonstans mittimellan (inte min balanspunkt)

Har festat som sjörövare i ett par dagar. Mycket människor, mycket samtal och framförallt en ganska ansenlig mängd socialt smörjmedel. Resultatet blev nerdragna persienner, pizza och traditionellt tv-zappande igår. Mitt i mitt hoppande mellan kalkylblads-tv snubblade jag över en intervju med Sarah Jessica Parker. Visserligen är hon är frontfigur på en av årets största kalkoner, men hon sa en och annan tänkvärd sak. En sak som jag fastnade var hur hon beskrev sin karaktär, Carrie. Hon sa att Carrie var bekväm i konflikt.

Har själv aldrig tänkt på att jag själv skulle vara bekväm i något annat tillstånd än just stabilitet, men efter lite grubblande kom jag på att just kaos och omdaning är det jag känner mig bekväm i. Jag trivs att bryta upp, flytta in, börja om, testa nytt. Inte stabilitet. Inte rutin.

Visserligen blir jag bättre på att hantera saker i stabilt tillstånd. Men jag trivs nödvändigtvis inte när jag får koll på situationen och kontroll på omvärlden. Då hittar jag antingen nytt eller sabbar så att allt går sönder och därmed måste hitta nytt.

Och det här är så sjukt jobbigt, för då betyder det att jag måste hitta ett sätt där jag hela tiden kontinuerligt måste ha omdaning. Och hur ska det gå? (Går det?)
Well, det är i varje fall den här söndagens största klurbult. Nu är klockan ganska duktigt över spöktimme, så jag ska nog krypa ner i min nybäddade säng och få lite välförtjänt sömn efter en långpromenad och en lite löprunda + en ganska mycket djupsnack.

Btw; - Nytt i lurarna är Kate Nash. Finast och hjärtnypande är The nicest thing. Ännu bättre blir den med MusicAndMuffins fina video till som är gjord i Moviemaker. :)


Kate Nash
- The nicest thing

Inga kommentarer: