fredag 7 maj 2010

Uttorkad, men nöjd.

Har haft en vecka är jag gång på gång undrat hur i helvete jag håller ihop och vad är det som får mig att resa mig om och om igen. Ett kevlarjobbklimat + ett krackelerat personligt liv kan summeras som en ganska ledsen matematik. Det finns knappt en droppe ork när dagen är slut (och då slutar de dessutom snuddande nära då nästa dag tar vid).

Men. Oavsett vad jag tycker om situationen är jag ändå nöjd med hur jag hanterar den. Även fast känslorna rusar iväg åt olika håll och att stressnivå är klart över vad som kan räknas som ok, så tar jag mig igenom och fixar det här. Det känns äntligen som jag har börjat fatta om hur livet funkar. (Tips: Människorna är det viktiga). Och det är fasen belöning nog. 30 hundår börjar äntligen ge avkastning.

Dagens låt tillägnas alla som lider av det dåliga vädret. - Dra ner persiennen och skit att det är maj. Sommaren kommer när den kommer.


Kerry Anne Leatham
- Run Dry ( Adulthood OST )

Inga kommentarer: