tisdag 11 maj 2010

Vad gör man efter jobbet?

Tänkte träna. Gav upp bara på tanken att gå till SATS Gärdet och sen hem. Tanken slog mig lika lockande som att trycka i mig 4 valium, fälla ner persiennerna och kolla in valdebatten.
Det blev en promenad. En promenad genom Stockholm, som jag trodde skulle bli lika en trött upprepning av min söndagspromenad, men för en gång skull log staden mot mig och bjöd in mig till några ovandrade gränder på söder. Faktum var att det var en sån fin kväll att jag faktiskt tog mig tid att plåta lite (trots att det blev med iphonen).
Det är bra med promenader. Det ger perspektiv. Framförallt inser man att man borde kanske ta och chilla lite, när man ser att man har skrivit "Hunt Staffan"(jepp, Jaga Staffan... det är det som jag menar) som en påminnelse på handen. Med tusch, liksom.Sen handlade jag mat. Orkade inte laga till den. Åt en smörgås och tvättade strumpor.

Nä, nu är det natta för min del. Jag lämnar er andra som bränner midnattsolja med Erik Hassles fina "Back to bed".

Inga kommentarer: