söndag 20 juni 2010

Where's your head @?Igår var det kalas som hette duga. Visserligen missade jag hela kortegen och vinkande kungligheter (och gymägare) på grund av ihärdigt kodande på jobbet. (Jag vet, ska söka hjälp för mitt j#@!€ jobb-addiction)

Lyckades ändå masa mig iväg till min klass återträff i Vitabergsparken. Tyvärr blev vädret typ mars/april lagom till jag anlände, men det var ändå kul att återse några saknade ansikten och pejla av vad som händer i allas värld. (För tillfället jobbar alla mer än de får betalt för, men det är på roliga ställen, så... Yaay!)

Drinkar och catching up avlöstes av en snabb visit till Operan där Miike Snow, Eric Prydz och Basement Jaxx höll låda. En riktigt grym låda för den delen; Nattstockholm var förbytt till ett sprakande Ibiza och alla var inbjudna. Se själva:


Eric Prydz @ LOVE 2010 Closing party

Bäst var givetvis Basement Jaxx när de drog på Raindrops och ett tusental människor studsade i synk så att slottet en ö därifrån skakade. :)

Basement Jaxx
- Raindrops

Inga kommentarer: