fredag 3 september 2010

Dagens Bento


Dagens lunch bestod av en hemgjord Bento. Matlåda alltså (fast det låter rysligt mycket bättre med Bento, även om min inte blev lika fin som proffsen).

Det blir alltid roligare med matlådor om man fotar, retouchar och bloggar om dem. (Som bonus man får lite skön prestationsstress när man preppar dem, fast man blir riktigt glad när man tar fram den). 

Innehållsförteckning (från vänster till höger): 
  • Körsbärstomater
  • Paprikasallad
  • Sweetchili & basilika glace:at kycklingspett
  • Basilika och isbergsallad
  • Omelette kryddad med koreansk chilisås
  • Minimozarellor
  • Och avslutningsvis; Skulpterad gurka. 
Smakade det NomNomNom?
- Jepp. Många smaker = Roligare upplevelse. (Och det behöver inte bli svårare eller krångligare)

Var det GI? 
- Kan du hoppa upp och klappa dig på! 

Svårt?
- Nope. Det enda som tar lite tid är att steak en tunn omelette +  att trä upp kycklingen på spett. 

Kö till micron på jobbet. 
- Nope. Serveras kallt. 

Inga kommentarer: