fredag 8 oktober 2010

Cypern Dag 0 - Nedresa

Åkte till Cypern, med ett LOT, polish ariways. Ganska okej. Har märkt att jag verkligen gillar att flyga. Bästa tricket är att köra Koss-lurarna och en ljudbok så hör man inga barnskrik eller någonting. Man bara sover till mummel. Lite som historielektionerna när man gick på högstadiet.
Highlight är när vi landar och folk faktiskt applåderar. Som förr i tiden. Tycker vi borde ta tillbaka den traditionen.

Ankommen till Larnaca. Hotellet är... minst sagt sunktigt. Det luktar typ kiss på toaletten. Inte lite toalett-lukt utan mer sjörövarurinoar. I övrigt är allt inrökt. Heja. Alla andra hotell kostar antingen det dubbla eller är fullbokade, så jag gissar på att jag ska ta några drinkar innan jag går och lägger mig.

Internet finns i receptionen och nu har jag även fixat el. Till telefonen. Till datorn får man stoppa in en nyckel i utagets övre del för att få ström. Jag vet inte riktigt hur man kommenterar på det. Men jag får väl förr eller senare reda på hur beroende jag är av el och hur mycket el man får i sig genom att trycka en nyckel genom ett eluttag.

Inga kommentarer: