söndag 17 oktober 2010

Gårdag

Ush, vad jag kan gnällblogga när jag är knall. För mina kära RSS-läsare så droppade det nog in ett oj-vad-jag-inte-gillar-stureplans-inlägg igår. Ber om ursäkt för det. Här blir det avpublicering. Inte för att jag inte står för det, men det känns ändå som att jag har avhandlat ämnet.

Anyhow; kul gårdag. Hängde runt med Nicklas från Spray och Micke från Spotify halva dagen. Vi plockade en longhornlunch och körde en visit på Spotify-Office efteråt. Satt mest och småhackade med våra olika projekt. Vetefasen om man kan kalla med pillande med CSS3 och less.js som hack, men jag det var ändå kul att få sitta ner och prova på de sakerna jag plockade upp från Disruptive Code.

Gick ut och hällde i oss en ganska ansenligt mängd drinkar och studsade runt mellan några ställen. Började på Reisen, som inte riktigt känns som en femstjärniga hotellbar, när de kör hiphop och stället är fyllt med Hipsters som klunkar i sig Red Stripe. Därefter Sturekompaniet
Och avslutning på Solidaritet. Har inte vågat kolla mitt kontoutdrag än. Magkänslan säger att min planerade Berlinresa är framflyttad. :/

Idag blir det fullt fokus på att piggna på mig till premiären av Sweet Sunday Web Crunch och rota fram någon kul spaning till soffan.

Livet rullar.

Inga kommentarer: