fredag 10 december 2010

I väntan på Macbooken.

Jobbar hemifrån i väntan på att min Macbook Pro ska levereras. Inte samma religösa väntan som jag hade när jag beställde min första macbook, men ändå: det känns väldigt härligt att byta upp sig mot en lite nyare modell + att hoppa ett till snäpp i form av OS (jepp, har inte uppgraderat min nuvarande. Lat + lite dumsnål...). Dessutom pimpade jag till den med en SSD på 160 GB. Tänker köra allt jag kan i molnet.

I övrigt tickar vintern på. Det är mörk större delen av tiden, så jag brukar springa ut på luncherna för att hitta någon spot där solljuset letar sig ner, för att sen stå som en new age-hippie och suga i mig det lilla solljus jag kan få. Har dessutom lyckats komma igång med träningen, eller Kampen mot Lättjan, som jag kallar det.

Som vanligt ökar mitt musikberoende under vintern, och som vanligt delar man om man bryr sig (och vill man bry sig lite extra kan man dela så att det verkligen spelar roll).
Dagens låt


Vybz Kartel Featuring Sheba
- Like Christmas

Inga kommentarer: