söndag 13 februari 2011

Check in, Knock Out! (första passet på Narva med Åsa Sandell)

Första passet på Narva, för Åsa Sandell

Jag har ganska återkommande blivit neggad av Fredrik för att jag håller på med låtsasboxning på SATS. (Well, skuggboxning till Cascada kanske inte är über-mucho, när jag tänker på det). Så nu när jag blev tillfrågad om jag hade lust att svettas i källare ihop med honom och Åsa Sandell kunde jag helt enkelt säga nej.
Idag blev det 80 minuters intensivträning ihop med Fredrik och Gitta, där Åsa stod för feedbacken och peppen. Jag stod för svettandet och frustandet, men klarade mig någorlunda med både värdigheten och självaktningen i behåll. Kanske mina tidigare Cascada-studs i varje, har gett mig lite kondition. :)

Och självklart: Jag måste ge Fredrik rätt; det är roligare i en ring, med lindor och 50 Cent i bakgrunden medan någon skriker "BOOOXXX!!!" och uppmanar en att klämma de sista krafter.

Fett som attan. Nu kör vi. Upp med garden!

Inga kommentarer: