onsdag 23 februari 2011

Non possum surgere somnum

När jag varit sjuk i en vecka och inte gjort annat än att sitta hemma, görandes inget, tippar jag åt andra hållet när jag kommer tillbaka. Det blir lite sömn, mycket jobb och en himla massa plansmidande. Och kod. Och kaffe. Och jävligt bra musik.


Lo Fi Fnk
- Sleepless 
(- Passa på att lyssna på orginalmixen på Spotify. Så. Sjukt. Pepp.)


- Vad annat kan jag göra? Hungrig på livet, mätt på tristess. Skiter i att lägenheten är ostädad och att varje dag blir en övning i kreativt matchande av de sista rena plaggen, att man kommer hem vid 3.30 och kokar matlåda. Det är ju ljust för fasen, då kan man lägga manken till.

I helgen blir det Stockholmspriset och kanske ett besök på Syntax Error. Nånstans jämns med den vägen ska jag dra i mig några Coronas och skrika ur mig all vinterångest, så jag är redo för våren.

Nu sätter allt igång. Igen.

Inga kommentarer: