lördag 23 april 2011

Bultar på grannens dörr i skärgården

Håller på att fixa och dona på Lådna. Kom till fasen som handlar om att skruva fast badstegen i bryggan. Upptäckte att vi hade för få skruvar (eller bultar. Vet inte riktigt vart gränsen går), så jag gick över till några av våra grannar för att få låna ett skjutmått så jag kunde få måtten på de jag hade och beställa nya över nätet. Istället satt vi i över en timme, tog en öl och pratade om ditten och datten. Sen fick jag alla bultar han hade som kunde stämma och några goda råd om bultar, träplugg och gamla bryggor. Fåglarna kvittrar, jag tar en till öl. Man hör ljudet av spikande över viken. Solen värmer. Det luktar lite trä och sjö. - Änglagård, släng dig i väggen. :)

Bild

Posted via email from jnystromdesign's posterous

Inga kommentarer: