lördag 23 april 2011

Det där med art dubbelposta

NU kanske någon observant person la märket till att det är samma sabla inlägg Sonya postats i två versioner. (Bilden är i varje fall samma)
Men tro inte att jag försöker lura er. Det rör sig om en något så pass banalt som att jag trodde mitt första, vackra inlägg gi k istöpet för att jag råkade trycka "cancel" och swish så var allt borta. (Det är sånt som händer).
Vad som dock vanligtvis INTE brukar hända är att jag orkar skriva ett nytt inlägg med ungefär samma innebörd. Men det hände idag. Eftersom att Jac är så förbannat avslappnad. (sanning med modifikation, men vad i v.i.h, vi kör på det.)

Så till min vackra hord av läsare. Vad gillade ni bäst? Första eller sista? Nyfiken. Comment below! som kidsen säger på Youtube. :)

Inga kommentarer: