lördag 21 maj 2011

Födelsedagsfest & Dagens meme: Rage guy (FFFUUUU)


Igår var det födelsedag och härligt firande i min lägenhet. Ett skönt gäng med blandade människor dök upp i min lya på gärdet och vi firade med bubbel och sushi. En liten kommentar kring det: Om du har fest, bjud inte på hemgjord sushi. Det tar tusen år att göra, är hyfsat dyrt att göra och ingen blir egentligen mätt. För att illustrera det här har jag tagit hjälp av Rage guy-memet (eller FFFUUU, som det även kallas. För er som vill addera till er allmänbildning så är det just tre 'F' och fyra 'U':n.)


Yep. Det blev ingen tragedi, men jag insåg att sushi-upplagan blev "lagom" på småländsk vis. Alla åt allt supersnabbt och sen sa alla åh-så-gott och fumlade efter chipsskålen. Det blev komplettering med pizza och mer bubbel. Balkongen fylldes av sköna sommar-rökare och filosofiska diskussioner. Frisyen spotify-jockade wunderbar musik till min morrande sub wofer och på 42" (som sällan används till annat än lampa) rullade det random youtube-klipp.

Fick världens finaste presenter: Headler-presentkort och en I approve-tisha + bubbel och lite delikatesser:

 Efter ett tag var vi lite oroliga över att festen skulle tappa tempo, så vi körde rysk tequila i köket och en viss svartklubbstämning lades sig över köksgänget.

Recept Rysk Tequila


1 Saltgurka/Inlagd gurka
1/2 tsk honung
4 cl iskall rysk vodka


0. Kleta honung på handen. 
1. Slicka av honungen.  
2. Bit tag i gurkan
3. Svep vodkan
4. Frusta lite och le mot alla andra som frustar

Strax innan midnatt rullade vi iväg till Debaser Medis och sen dansade vi tills solen gick upp. Sen bar det av hem igen. Mår oförtjänt bra för att vara 31, men det är precis som nån sa. 31 'r nya 21. Alternativt nya 11. Ok, let's go for that. 

I approve!

Inga kommentarer: