fredag 12 augusti 2011

Manliga förebilder - positioneringsdiagram

Ligger hemma och är sjuk. Går misste om hela SSWC, så jag försöker kurera mig med Enchinacea,  sömn och Entourage-maraton (eftersom det är en serie jag helt enkelt har hunnit följa förrän nu). Har äntligen hittat ytterligare en till manlig förebild. Ari Gold. Fantastisk. Underbar. Kvalar helt klart in bland de andra: Hank Moody, Barney Stinson, Charlie Sheen och nytillskottet Harvey Spector från bästa serien just nu Suites.
Bara för att kunna skilja dem åt lite bättre så har jag gjort en positioneringskarta. Erkänner att det är lite tomt uppe i vänstra hörnet, men vem vill se upp till en intuitiv gentleman ändå?

Har jag missat någon? 

2 kommentarer:

Fredrik Lyreskog sa...

Leonard Cohen! Där har vi en förebild och sann intuitiv gentleman.

Joakim Nyström sa...

Min koll på Cohen är ganska grumlig. Kanske får ta och se om I'm your man. Har för mig att jag gillade den.
Kanske behöver en intuitiv förebild, som inte är en douchebag.