lördag 13 augusti 2011

Uppvaknandet

Piggnat till ur febern. Tittat mig mätt på Entourage (har 3 säsonger kvar). Har blivit mätt på att kolla igenom dokumentationer för API:er. Vaknat upp och kollat på GTD-session från SSWC och blivit pepp som attan. Började betala in räkningar. Upptäckte att CSN  är en ordlek med Ses sen.
Har en smygande känsla att den här hösten kommer bli helt galen.

Jag är 31. Jag har skäggstubb. Jag har en frisyr som påminner om en djungel som även den mest härdade amazon-expeditionen skulle tveka att ge sig in i. Jag har hittat utmaningarna som ger det där välbekanta pirret i magen. Jag har fått lite mer hud på näsan av att stå och nosa mot väggar. Och slutligen;  Jag har hittat människor som inte bara vill fånga dagen utan fånga livet. Fånga allt. Och de är i mitt lag.

Och trots (eller kanske just därför) att jag har suttit hemma under en filt och kollat på fyra slackers som gör sin lycka i LA de senaste dagarna, så är jag säker på att det är nu (yep, inte sen), som jag fångar allt.


2 kommentarer:

Mona sa...

Underbart! Kan du inte fånga in mig i den där håven också?

Joakim Nyström sa...

Mona, du finns redan i håven. ;)