lördag 24 september 2011

Lördagsgodis (tre smaker av musik)

Igår blev det avslut på en hetsig jobbvecka och firade i Sazerac (New Orleans varianten på Old fashion. Den slår rätt hårt), Polsk kärlek (som är som rysk teuila minus honungen) och någon outalbar öl på Soldaten Svejk (typ Prnahva..). Huvudet är inlindat i vaddiga moln trots dagens fina väder. Därför har det blivit youtubesurfande i soffan större delen av förmiddagen. Tänkte dela lite godsaker från min favolåtar till er andra där ute som kanske också har moln (i huvet eller utanför)

1. Oscar Danielsson - Besvärjelse
- Tips från Eddie Lövholm (som jag var och såg häromdagen). Makalöst bra.2. Nathalie Duffy - Boats and birds (cover)
- Jag är typ kär i henne. Kolla in fler av hennes videos på youtube. Det här är en annan favorit.


3. Todd Kuffner - Mohammed & the Moon
ToddMakesNoise har jag följt länge på youtube och har blivit av lite min helgmusik när jag pysslar hemma. Han är forskar i matematik och gör genial musik på fritiden.

Inga kommentarer: