tisdag 27 september 2011

Underbara musikhöst - 3 nysläppta skivor du inte får missa + 1 upcoming

Adele - 21 Sampler

Du kanske har hört den redan, men den är så löjligt bra att den tåls att tipsas om igen. Someone like you går på repeat här hemma under de sena nattskiften.

Sara Bareilles - Careful confessions

En annan favorit som jag har lyssnad massor på. Love on the rocks från hennes liveskiva är sådär härlig att man inte kan göra annat än att hets-tjejlyssna på den. Bäst på senaste släppet är Responsible. Jaha... Nu inser jag att den här skivan inte är från i år. :/ Men hon har släppt en nya skiva i år (som jag inte tycker är fullt lika stark som de andra, men den är helt klar okej)


Jens Lekman - An argument with myself

Min svenska favoritartist (okej, jag har ett gäng, men han är bannimej i top 5 bland dem) flyttade till Australien för något år sen och jag var orolig att han skulle försvinna för gott. Men nej, det kommer fortfarande godbitar från honom, som till exempel New directions. Och jag garvar högt när jag tittade in på hans site och klickade på hans facebook-länk.


The Moving Pause (The upcoming)
Avskrivningsklausul för honom här.
Hittade ingen omslag så jag knyckte en bild och krearade fritt. :)
Missa inte inte här liraren. - The moving pause, kommer förmodligen stå på de stora scenerna om något år. Soundet är som The Cure i en 2011-års enmansindiebandsversion. Hörde honom spela på på Götgatsbacken idag och försöker få honom att spela på Bara Vi's open mike night. Gillar du det du hör tycker jag du ska säga det på hans MySpace Wall. Har du möjlighet att dra in honom på någon klubb som förband eller något liknande tycker jag att du ska göra det.

Klicka på playknappen för att lyssna på låten Broken Sheets. :)
broken sheets by The Moving Pause

Inga kommentarer: