fredag 7 oktober 2011

Utfall av veckans ambitioner (+ fusklapp till livslycka)

Vi börjar med fusklappen.

Jag vet att jag har skrivit om det förut, men det tål att upprepas. Om du är olycklig, gör något åt det. Det är sällan omöjligt. Det är sällan svårt.
Det är dock läskigt, men attans det är värt det. (Jag ler varje morgon när jag vaknar och längtar till morgonen varje kväll jag går och lägger mig. Känn på den.)
- Bara att börja röra sig i en riktning mot en tillvaro där man gör det man älskar, ger energi och pepp. Bilden som jag hittade via Peter sammanfattar det bra.

Veckan i backspegeln
- Så hur gick det med veckans ambitioner? Åt pipan. Helt sagolikt åt fanders. Jag har rökt, vänt på dygnet, druckit sinnesjuka mängder kaffe och jobbat 90% av min vakna tid. Men jädrar vad jag har haft kul.

Dels blev jag klar med en surdeg som legat jäst sen i somras. Jag gick in som en naiv novis och kom ut som en krigare. Jag har lärt mig så galet mycket att jag bestämt mig för att höja mitt timpris. Rejält. Pepp på det.

En annan kaka som bakats ut är ett kul projekt som jag gjort på Bloggbyrån för en kampanj som Disney Channel ligger bakom. Kampanjen heter Friends Forever och vår del heter Bloggkärlek, som bygger på att göra det enkelt för bloggare att skicka pepp till varandra istället för att sitta och näthata i kommentarsfältet.  Jag har lagt till en här i sidebaren, så om du känner att du vill ge lite love till bloggen så är det bara att posta. (Snälla.... känns sorgligt att ha default meddelandet.)

Dessutom är jag i princip klar med ett annat uppdrag och fler är på väg in. För att citera Petter "det går bra nu".

Jag insåg att jag faktiskt hade en riktig förebild den här veckan med. Det var först när Steve Jobs gick bort, som jag kände tomrummet. Jag vet att det är klyshigt med webbnördar som tjatar om sorgen när någon it-person har gått bort, men i det här fallet känner jag uppriktig och djup sorg. Har kolla på ett otaligt antal videos och fällt flera tårar under nätterna. Tänkt och känt. Blivit inspirerad.

Utöver det så kommer jag äntligen ha tid att sova om nätterna och kanske, kanske, kanske kommer jag köpa upp mig på en sista minutenbiljett till Cypern för att hälsa på min barndomsvän Christian för att få lite sol och balsam för själen (dvs, sitta på ett av de hösta hustaken i Larnaca och röka en ciggar ihop med wiskey tillsammans med en av mina bästa vänner).

- Hoppas att ni får en fin helg och att nästa vecka blir lika bra. Stor kram på er!

Inga kommentarer: