lördag 3 december 2011

Att äta förrätt på KGB

Vi hade en idé.
Den var ganska enkel och byggde på att man gillar saltgurka.
Saltgurka och vodka.
Typ som en förrätt. Innan sushi på East.

Sen. Skulle. Vi. Ha. Gått.

Men det gjorde vi inte.

Igår gick tre oskyldiga personer i samlad skara till en mystisk avkrok i det Stockholmska landskapet. En plats som inte riktigt tillhör någon stadsdel utan lever sitt egna lilla liv - Malmskillnadsgatan. Och inte nog med att de gästade Stockholms en gång prostitutionstäta gata. De tittade in på KGB, en bar med fokus på vodka, rysk mat och... Tja, dubstep.

(De tre oskyldig var vi; Jag, Jennifer och Nicklas)

Vi fick in en talrik med saltgurka, honung och smetana var. Tog en vodka till och sen... Och sen är jag inte helt säker på vad som hände.

För vi kom inte riktigt till East. Istället upptäckte vi att KGB inte bara hade inlagd gurka, utan dessutom hade sin egenbrandade skumpa.

De hade även ryska radiomeddelanden på toaletten, en klubb i källaren som hette Vidrig (jepp, så hette den) och något otyg som kallades för Jack and Smack, men allt det är ganska oviktigt.

Det som är viktigt är:

Drick.
Inte.
KGBs.
Skumpa.

Låt bara bli. Vet inte exakt vad den innehåller, men med tanke på hur mitt huvud mår idag kan jag gissa mig fram till att det är sodastreamat vin i prisklassen strax under Åkessons matlagningsvin i tetrapak, som de troligtvis har spetsat till med baltikumvodka som smugglats in i landet via bensindunkar.

Det här är din första och enda varning.

Slut på meddelandet.

Inga kommentarer: