torsdag 15 december 2011

Nya Boots och tillfrisknande

Har legat däckad hemma ett par dagar. Hela Bloggbyrån verkar ha åkt på någon monsterhistoria till influensa eller liknande.
Anyhow; Idag började jag piggna till efter en gårdag som i princip bara bestod av sömn. Seriöst; jag vaknade klockan 9:00 och skummade lite facebook, somnade om efter en timme till klockan 18:00 och var sen vaken till midnatt och därefter vaknade jag vid 9:00 i morse. Det är massor sova.

Idag kröp jag ur mitt näste av febriga lakan och bestämde mig för att 1. Byta lakan och 2. Göra något vettigt.

Eftersom det ovettigaste just nu är att mina boots läcker och mina sneakers inte är gjorda för vinterstockholm, blev det en tur till Gärdets offentliga weirdo-outlet för inköp av ett rejäla Timberlands. Weirdo outlet visade sig vara ett grymt drag för jag hittade mina pjucks för 1000 kr (typ en femhundring under vanligt pris). MEN den kusligt snälla farbrorn i affären plirade med ögonen och sa idag är det drive på de där.

Ergo; Mina vinterkängor landade på 750 spänn. - Win!

För att krydda upp det hela fick jag mitt skattebesked och fick tilbaka pengar i år. - Dubbel-Win!

Så här glad blev jag: 

Jetteklad Joakim

Inga kommentarer: