söndag 8 januari 2012

Tröttsamt pigg

Alltså de här kvällarna när jag går och lägger mig vid 18:30 och tror att jag ska få 12 timmars sömn: de funkar inte. Det här måste vara typ 3:e gången bara i år (nota bene: dagens datum är 2012-01-09)som jag vaknar fullt utsövd klockan 23:59 plågsamt medveten om att jag kommer vara ett vrak vi 14:00 imorgon. Vet inte om det är det nya året som skjutit till energi eller om det enkla faktum att jag varit ledig ett tag på riktigt, men jag har ett fullt lager med energi igen. Jag livade mig själv att börja sova 8 timmar per natt det här året, i varje fall en period, för att se hur mycket roligare tillvaron blir om man inte släpar sig runt som en zombie. Tydligen räckte det med att gå all-in på chillandet under julen och nyåret för nu är 6 mer än nödvändigt. Jahapp... Det här inlägget tog 12 minuter att skriva på opponent via Bloggers nya webbgränsnitt. Nu går jag upp, dricker grönt te och fixar lite mer på bloggbyran.se's nya utseende. Vi vill ju vara lite fina nu när det är nytt år. Sen blir det förhoppningsvis SATS om 6 timmar. Sov gott!

Inga kommentarer: