söndag 12 februari 2012

Att medicinera med serier

Har spenderat senaste dagarna i soffan och kollat på serier. Har betat av Suburgatory, som är ganska söt, kul och roande om livet i de amerikanska förorter; Friends with Benifits, som handlar om ett gäng 20-nånting i Chicago som försöker hitta kärleken, eller i varje fall ett ligg för natten och Happy endings, som i princip är same-same; 20-nånting i Chicago, som hänger och letar ligg/kärlek.
Det mesta utspelar sig på barer och jag vill bara-bara-bara gå ut dricka drinkar och droppa fåniga raggningsrepliker nu. På engelska. I en bar. I Chicago. Eller NY.
Inte ligga i soffan och hålla hand med en förpackning Otrivin, ta i en sjunde runda citronvatten och vara plågsamt medveten om att det enda jag lyckas locka med mig som sällskap i sängen ikväll är min äckliga hosta som har stalkat mig senaste dagarna.

Det är liksom inte samma.

Inga kommentarer: