onsdag 8 februari 2012

Rapport från sjuksoffan

Happ. Då ligger man här igen. I soffan. Och väntar. På att bli frisk.
Har varit ett par förbaskade månader av krasslighet och det verkar om att hela min omvärld går omkring och snorar om vartannat. Anyhow: Tror jag är på bättringsväg.

Har hur som helts lyckats mana iväg migsjälv till min lokala ICA-butik och köpt mer Ipren + lite riktig medicin: Ben & Jerry's. Denna gång föll valet på Nordic Water Peace. Den var... awesome. Nästan lika bra som Bohemian Raspberry (som de tagit ur sortimentet av någon skum anledning).

Lyckades dessutom kolla igenom Mr Nobody som var riktigt flummig, men också riktigt, riktigt bra. Påminner lite om en blandning av Donny Darko, Big Fish och The Curious Case of Benjamin Button. Plockade ett citat (ish.. det var i varje fall samma andemening) därifrån som jag gillade:Sen har jag plöjt lite bloggar. Har börjat fastna för modebloggarnas estetik/manér.  Lite kul. Verkar som att en av de mer poppis grejorna just nu är speglingar + halvt random texter. Gärna i kombo med en vanlig bild i samma bredd. LIKE IT! Kommer nog köra på det ett tag bara för att det är kul pill och som enväldig bloggläsare på den här url:en så känns det inte ens som att jag behöver förklara mig. :) 

Dagens modebloggmanér:  Inga kommentarer: