söndag 3 juni 2012

Shantaram & Noonie Bao

Läste ut Shantaram igår och njöt ända fram till den sista 935:e sidan. Det är den första bok som jag läst ut på flera år. Jag har ett gäng med halvlästa böcker som inte höll upp mitt intresse hela vägen, så det känns skönt att hitta en bok som tog mig hela vägen igenom. Har du inte hittat något bra sällskap till hängmattan i sommaren, så är den här tegelstenen det första du ska investera i.
Trots det här otroligt sugiga vädret som varit sista veckan (och enligt prognoserna ska fortgå en vecka till) så är jag på ganska bra humör. (Pollenallergiker tenderar till att hitta ljus i regn, trots att det är sommar)

Anyhow: Dagens musikfångst går liksom Shantaram med indiskt tema. Lyssna och njut. Om 36 minuter är det måndag.

  Noonie Bao - Do you still care?

Inga kommentarer: