onsdag 23 januari 2013

Sista dagen detox

Idag är det sista dagen detox för mig och jag är uppriktigt sagt lite nervös för vad som kommer hända imorgon.
- Kommer min kropp att paja om jag äter "vanlig" mat?
Det är sjukt mycket socker och syra i allt, så det finns risk för att jag kommer studsa runt och ha halsbränna samtidigt.
Igår gjorde jag Leverreningen (det stavas med stor boktstav...) Det är i princip en sur/besk halvliters drink bestående av

  • 3 dl grapejuice
  • 1/2 pressad citron
  • 2 dl vatten
  • 1 bit riven ingefära
  • 1-2 pressade vitlökssklyftor
  • 2 msk olivolja
Mums, eller hur? Nä. Inte direkt det första man väljer att hälla i sig. Men jag körde igår för att se vad som hände om man hällde i sig den. Processen att få i sig den såg i varje fall ut så här.Efter kändes det verkligen som att kroppen hamnade i något chocktillstånd. Blev sänggång kvart i tio och sen lite upp i ottan för lite bodybalance. Kände mig faktiskt piggare. (Kan mycket möjligt vara helt och hållet psykosomatiskt, eftersom det skulle vara förfärligt att hälla i sig den där i onödan).

Inga kommentarer: